Ak si samostatný, zodpovedný a pripravený čeliť novým výzvam, máme pre Teba ideálnu pozíciu!
Náplň práce
- Zodpovednosť za prípravu jedál podľa vopred stanoveného jedálneho lístka.
- Riadenie a koordinácia tímu pracovníkov v kuchyni.
- Dodržiavanie hygienických štandardov a postupov HACCP pri príprave a skladovaní potravín.
- Zabezpečenie súladu s internými štandardmi a požiadavkami spoločnosti.
Benefity
- Odmena 13 € na hodinu. (výška odmeny závisí od skúsenosti)
- Dynamické a príjemné pracovné prostredie.
- Príležitosť na rozvoj.
- Práca v stabilnej a silnej spoločnosti.
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Výborný zdravotný stav umožňujúci plný pracovný výkon.
- Zdravotný preukaz platný pre prácu v potravinárstve.
- Samostatnosť a nezávislosť pri práci.
- Dôsledný prístup k plneniu úloh.
- Proaktívne riešenie problémov a kreativita pri práci.
- Organizačné schopnosti a schopnosť plánovať a riadiť pracovné aktivity.
- Schopnosť plánovať, riadiť pracovné aktivity a zvládať pracovné nároky pod tlakom.