MAXIN’S life

MAXIN´S si zabezpečuje najvyššiu pozíciu v ziskovosti a kontrole kvality v roku 2024

  • Dominika Čeklovská
  • 24. Juli 2024
MAXIN´S si zabezpečuje najvyššiu pozíciu v ziskovosti a kontrole kvality v roku 2024

MAXIN´S sa zaradila medzi top 10 najväčších personálnych agentúr a zároveň obsadila prvé miesto v ziskovosti a poskytovaní kontrolných služieb na Slovensku. Vďaka dynamickému rastu a špičkovým službám sa stala dôveryhodným partnerom v oblasti náboru, outsourcingu a kontroly kvality.

MAXIN´S Group: Líder v oblasti ľudských zdrojov na Slovensku

Od svojho založenia v roku 2017 sa MAXIN´S etablovala ako jeden z popredných hráčov na slovenskom trhu personálnych služieb. Špecializujúci sa na komplexné riešenia v oblasti náboru, riadenia kvality a HR služieb, MAXIN´S zaznamenala pozoruhodný rast. S viac ako 3500 zamestnancami dosiahla vynikajúce výsledky, čo potvrdzuje nárast tržieb o 104,91% a celkový rast aktív o 182,14% v roku 2022.

Filozofia a Služby

MAXIN´S verí, že za prosperitou každej spoločnosti stoja spokojní zamestnanci. Spoločnosť sa zameriava na poskytovanie prvotriednych personálnych služieb, rýchlo a flexibilne reagujúc na potreby klientov, či už ide o dočasné alebo stále pracovné pozície. MAXIN´S taktiež poskytuje komplexné riešenia v oblasti riadenia kvality, čím zabezpečuje efektívnosť práce a vysokú kvalitu výsledkov prostredníctvom starostlivého personálneho, materiálneho a logistického zabezpečenia.

Výhody pre Zamestnancov

MAXIN´S sa stará o svojich zamestnancov nielen prostredníctvom atraktívnych pracovných ponúk, ale aj ponukou rôznych benefitov, ako je bezplatná doprava do práce, zabezpečené ubytovanie a právne poradenstvo v otázkach exekúcií. Spoločnosť taktiež organizuje workshopy a školenia, ktoré zvyšujú kľúčové kompetencie zamestnancov, čím im poskytuje možnosť osobného a profesionálneho rastu.

Úspechy a Rast

MAXIN´S dosahuje významné úspechy aj v oblasti finančných výsledkov, čo dokazuje jej dynamický rast a stabilitu na trhu. V roku 2022 spoločnosť zaznamenala výrazný nárast tržieb a celkových aktív, čo svedčí o inovatívnom prístupe a rozširovaní služieb s cieľom čo najlepšie vyhovieť potrebám klientov a zamestnancov.

Rebríček Najväčších Personálnych Agentúr

Po siedmich rokoch sa MAXIN´S umiestnila medzi top 10 HR spoločnosťami, pričom obsadila popredné miesto. Kompletný rebríček obsahuje:

  1. INDEX NOSLUŠ
  2. ManpowerGroup
  3. Talent Solutions
  4. TRANSFER
  5. MAXIN´S Group
  6. Lugera & Maklér
  7. Grafton
  8. PROPLUSCO
  9. EUROPERSONAL
  10. Edgar Baker

Tento rebríček bol zostavený na základe 5 kritérií. Pri vytváraní rebríčka SPECTATOR bral do úvahy tieto faktory rôznej váhy:

  1. priemerný počet stálych zamestnancov v roku 2023 – bez prenájmu zamestnancov (váha 45 %)
  2. celkový počet umiestnení v roku 2023 (prenajaté pozície nie sú zahrnuté), zatiaľ čo biele goliere majú dvojnásobnú hodnotu oproti modrým golierom (váha 27 %)
  3. odpracované hodiny prenajatých zamestnancov v roku 2023 – iba stáli zamestnanci (váha 10%)
  4. priemerné tržby z predaja medzi rokmi 2020-2022 (váha 13 %)
  5. priemerný čistý zisk medzi rokmi 2020-2023 (váha 5 %).

Rebríček: Kontrola Kvality 

MAXIN´S tiež vedie top 5 poskytovateľov kontrolných služieb na Slovensku, kde obsadila prvé miesto. 

  1. MAXIN´S Quality Services
  2. HOLLEN
  3. EXACT SYSTEMS SLOVAKIA
  4. Formel D Slovakia
  5.  TRIGO Slovakia

Rebríček: Zisky

MAXIN´S sa zároveň umiestnila na prvom mieste v rebríčku ziskov za rovnaké obdobie, čo je dôkazom efektívneho hospodárenia spoločnosti a jej schopnosti generovať vysoký čistý zisk. Vedúca pozícia v ziskovosti poukazuje na vynikajúce finančné riadenie a udržateľný rast spoločnosti.

  1. MAXIN´S Group
  2. INDEX NOSLUŠ
  3. ManpowerGroup
  4. TRANSFER
  5. GoodCall Slovakia

Rebríček: Tržby

Spoločnosť MAXIN´S sa umiestnila na popredných miestach v rebríčku tržieb za roky 2020-2022, čo potvrdzuje jej silnú pozíciu na slovenskom trhu personálnych služieb. Tretie miesto v tomto rebríčku odráža úspešné pôsobenie a rozšírenie služieb v oblasti náboru a riadenia kvality.

 

Pre viac informácií si prečítajte celý článok na spectator.sme.sk.

Pre viac informácií navštívte maxins.sk a zistite viac o aktuálnych pracovných ponukách a službách, ktoré spoločnosť MAXINS ponúka.

Zdroj: Maxins.sk, Spectator.sk, spectator.sme.sk.

Suchst du Arbeit?

Hinterlassen Sie uns Ihre Kontaktdaten und wir melden uns bei Ihnen.

Trage deine Telefonnummer ein.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...

Neváhajte nás kontaktovať
Nenašli ste pracovnú ponuku, ktorú ste hľadali?

Volajte na bezplatnú infolinku

0800 365 800

   

alebo nám zanechajte svoj telefonický kontakt

Trage deine Telefonnummer ein.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Správa sa odosiela ...